Groepsavond Maandaggroep
16 oktober 2017
Levend Ganzenbord met de Dinsdaggroep
20 oktober 2017
Show all

Moonwalk 2017

Op zaterdag 14 oktober vond de Moonwalk plaats. In samenwerking met Jong Nederland Venray hebben wij deze activiteit georganiseerd. Een spannende speurtocht in de bossen van de Paardekop in Ysselsteyn.

De reis naar Ysselsteyn was voor alle kinderen al een super gave ervaring. Ze werden met legervoertuigen via onverharde bospaden naar de plek gebracht. In de bossen hebben we een route gevolgd in het donker. Hier kwamen we allerlei opdrachten tegen. Zoals: een klimrek in het donker beklimmen, spekhappen op een wiebelend klimtoestel. Ook was er gedurende de hele tocht een quiz. We moesten allerlei vragen beantwoorden die we in het bos konden terugvinden.

Toen we de hele tocht afgerond hadden werden we weer terug gebracht met de Jeeps naar Jong Nederland Venray. Hier was nog een kampvuur met marshmallows en gebakken bananen met chocolade.

Het was een super leuke avond, alle kinderen en leiding hebben genoten.

 

 

 

 

Warning: Trying to access array offset on value of type null in /customers/6/5/a/springplankvenray.nl/httpd.www/wp-content/themes/betheme/includes/content-single.php on line 192 Springplank

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *